JONGERENCOACH

 

Als jongere word je vaak overspoeld met verwachtingen. Van je vrienden, je klasgenoten, je docenten en je ouders. Maar wat wil je nou eigenlijk zelf? Weet je dat al? En weet je waar je goed in bent?

In mijn opleiding heb ik jongeren begeleid en dat doe ik ook binnen mijn huidige werkzaamheden. Ik weet hoe je verstrikt kunt raken in alle verwachtingen, veranderingen, mogelijkheden en keuzes die op je afkomen. Daarom help ik jongeren om door de bomen het bos weer te zien. Samen gaan we aan de slag en ontdekken we je drijfveren liggen en waar jij je energie uithaalt. Uitdagingen gaan we samen te lijf, om je doel te bereiken.

“Willemien heeft mij super goed begeleid en ging altijd terug naar wat ik voel en wil. Ik heb nu veel minder stress en zodra ik dit weer krijg weet ik hoe ik hiermee om moet gaan. Hierdoor kan ik meer genieten van de dingen die ik doe en bereikt heb.”

 

Heb jij behoefte aan een onafhankelijke gesprekspartner, waarbij het gesprek dus absoluut niet aan tafel hoeft plaats te vinden?

Dan maak ik graag kennis jou. Je kunt een afspraak maken door mij te mailen of bellen.