PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

 

Wat een dappere, stoere keuze dat je op zoek bent naar begeleiding! Ik weet hoe lastig het is om hulp te vragen. Ik kan het allemaal wel alleen, denk je. Gewoon hup, de schouders eronder en doorgaan. Maar vroeg of laat komt iedereen erachter dat altijd maar doorgaan niet werkt.

Op zo’n moment heb je iemand nodig die je laat zien hoe het anders kan. Die je een spiegel voor durft te houden. Dat ben ik. Als jouw coach ga ik samen met jou op zoek naar ongezonde patronen en bedenken we nieuwe, helpende strategieën die jou gezond en gelukkig maken.

Zo ga ik te werk

Dit lees je in mijn werkwijze.

Waar kan ik jou bij helpen?

Soms kun je een situatie niet onder woorden brengen, maar merk je bij jezelf dat het of op je werk of privé niet lekker loopt of niet goed voelt.

Als je weer meer regie over jezelf wilt, weer je eigen beslissingen wilt nemen, niet geleefd wilt worden ondersteun ik je graag. Je wilt immers graag doen waar jij goed in bent, prettig samenwerken, je behoeftes kunnen uiten en je een goede balans hebben tussen je werk- en privéleven.

Loop jij tegen een van deze uitdagingen aan? Dan ga ik graag een verkennend gesprek met je aan.

"Willemien stelt scherpe vragen en is positief kritisch op de antwoorden. Ze heeft mij een stuk verder gebracht met mijn vraagstukken. Hartelijk dank, Willemien!” aldus een leidinggevende binnen het voortgezet onderwijs.