PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

 

Wat een dappere, stoere keuze dat je op zoek bent naar begeleiding! Ik weet hoe lastig het is om hulp te vragen. 'Ik kan het allemaal wel alleen' , denk je. 'Gewoon hup, de schouders eronder en doorgaan.' Maar vroeg of laat komt iedereen erachter dat altijd maar doorgaan niet werkt.

Op zo'n moment heb je iemand nodig, die je laat zien hoe het anders kan. Die je een spiegel voor durft te houden. Dat ben ik. Als jouw coach ga ik samen met jou op zoek naar ongezonde patronen. En bedenken we nieuwe, helpende strategieën die jou weer gezond en gelukkig maken.

Hoe we dat precies gaan doen, lees je in mijn werkwijze .

Zo ga ik te werk

Dit lees je in mijn werkwijze .

Waar kan ik jou bij helpen?

Soms kun je een situatie niet onder woorden brengen, maar merk je bij jezelf dat het of op je werk of privé niet lekker loopt. Ik help je om weer regie over jezelf te krijgen. Door te focussen op waar jij goed in bent. Door je relaties, in je werk en privé, weer aan te laten sluiten op jouw behoeften. En het allerbelangrijkste: door jouw talenten écht in te zetten.

Geen gepieker meer. Van eindeloos lange to-do-lijstjes. Maar praktische hulpmiddelen, die je helpen om het anders aan te pakken. Zodat jij (weer) doet waar jij goed in bent.

Ik ga graag vrijblijvend een verkennend gesprek met je aan.

"Willemien stelt scherpe vragen en is positief kritisch op de antwoorden. Ze heeft mij een stuk verder gebracht met mijn vraagstukken. Hartelijk dank, Willemien! ", Aldus een leidinggevende binnen het voortgezet onderwijs.

 

"Willemien stelt scherpe vragen en is positief kritisch op de antwoorden. Ze heeft mij een stuk verder gebracht met mijn vraagstukken. Hartelijk dank, Willemien!" aldus een leidinggevende binnen het voortgezet onderwijs.