WILLEMIEN POPPE

 

Ik ben een gedreven, resultaatgerichte, intuïtieve en ondersteunende coach gespecialiseerd in persoonlijke- en teamontwikkeling. Met mijn man en mijn drie kinderen woon ik in Wijthmen. Vanuit mijn coachingspraktijk, vlak achter de  Wijthmenerplas , help ik jou om jouw hart en hoofd met elkaar te verbinden. Op deze prachtige plek doe jij nieuwe inzichten op en ontsnap je zelfs helemaal aan de hectiek van alledag.

Coaching in de praktijk of de natuur

De coachingsgesprekken vinden vooral buiten plaats rondom mijn praktijk. Jij bepaalt waar jij het beste bij voelt: al wandelend door het bos, langs de Wijthmenerplas, een plek op ons erf "de Poppenbeld" of aan de keukentafel.

Gepersonaliseerde werkvormen

Natuur- en wandelcoaching is de meest gebruikte werkvorm die ik tijdens mijn sessies gebruik. Deze wandelingen, en de beelden vanuit de natuur, leveren altijd bijzondere nieuwe inzichten op. Welke werkvorm ik bij jou gebruik kan elke sessie anders zijn, omdat jouw behoefte kan veranderen. Per sessie kijk ik wat jij op dat moment nodig hebt en kies werkvormen die daarbij passen. In al mijn werkvormen staan ​​doen en ervaren centraal. Heb je zelf een werkvorm in gedachten? Super! Ik ben altijd in voor nieuwe dingen.

Kan ik je helpen?

Ik help jongeren (vanaf 16 jaar), volwassenen en teams, die vastlopen in vraagstukken over persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling, re-integratie, loopbaan- en talentontwikkeling, en die de uitdaging aan durven te gaan om een ​​blik te werpen in "de confronterende spiegel "die ik je graag voorhoud. 

Haal het beste uit jezelf

Ik ga je helpen om jouw persoonlijk leiderschap te vergroten. Zodat jij weer doet waar jij goed in bent en je weer in verbinding bent met jezelf, je collega's, partners, kinderen of welke relatie ook deze aandacht nodig is.

'Hoe doe ik dat?' , hoor ik je denken. Door te kiezen om anders te willen. Anders te doen. Niet meer te piekeren of malen over waarom this jou nou toch weer overkomt. Het is tijd om de te-doen-lijstjes aan de kant om te zetten, die toch steeds maar niet afkomen, en de beren die op de weg staan ​​om te verjagen.

In jouw eigen tempo

Samen verzinnen we een nieuwe aanpak, die jij stap voor stap uitprobeert. Ik vertel je niet hoe je het moet aanpakken. Dat ontdek jij zelf. Je leert hoe je jouw vragen en behoeften omzet in gedrag. Je zult zien dat je in jouw eigen tempo groeit. En je ontdekt hoe je jouw talenten volop inzet.

NOBCO-beroepscoach

Ik ben een NOBCO-beroepscoach, dat betekent dat ik mij als vakspecialist committeer aan de Internationale Ethische Code en investeer in de verdere professionalisering van het coachvak. Ik ben te vinden via  www.nobco.nl onder mijn meisjesnaam Willemien van den Beld.

Mijn visie

Vanuit de vier kernwaarden authenticiteit, natuur, verbinding en creativiteit begeleid ik mensen hun coachvraag met zichzelf verbinden, hun bewustwording te vergroten en hun eigen identiteit verder te ontwikkelen.

Mijn motto

Als je wilt veranderen, dan kun je dat! Het is misschien niet makkelijk, maar het kan. Daar geloof ik echt in. Mijn motto is daarom: "Kies om anders te willen"

Kennismaken

Wil jij graag iets veranderen, of een ander resultaat behalen, maar weet je niet precies wat of hoe? Dan maak ik graag kennis met je! Maak een afspraak via mijn contactpagina , dan onderzoeken we samen wat jouw coachvraag is en welke stappen er nodig zijn om je doel te bereiken.