WILLEMIEN POPPE

 

Ik ben een nuchtere, energieke en spontane coach. Met mijn man en mijn drie kinderen woon ik in Wijthmen. Ons huis en mijn coachingspraktijk liggen vlak achter de Wijthmenerplas in Zwolle. Een prachtige plek waar je echt even ontsnapt aan de hectiek van de stad.

Gepersonaliseerde coachingsessies

Vanaf de praktijk kun je heerlijk wandelen. Dat doe ik graag, ook samen met mijn coachees. Deze wandelingen, en de beelden vanuit de natuur, leveren altijd bijzondere nieuwe inzichten op. Natuur- en wandelcoaching is één werkvorm die ik gebruik tijdens mijn sessies. Welke werkvorm ik bij jou gebruik kan elke sessie anders zijn, omdat jouw behoefte kan veranderen. Per sessie kijk ik wat jij op dat moment nodig hebt en kies werkvormen die daarbij passen. In al mijn werkvormen staan doen en ervaren centraal. Heb je zelf een werkvorm in gedachten? Super! Ik ben altijd in voor nieuwe dingen.

Kan ik jou helpen?

Ik help alle jongeren en volwassenen die vastlopen in vraagstukken over persoonlijk leiderschap, re-integratie, loopbaan- en talentontwikkeling.Door je persoonlijk leiderschap te vergroten haal je het beste uit jezelf. Bij mij leer je om niet helpende gedachten een andere plek te geven.

NOBCO-beroepscoach

Ik ben een NOBCO-beroepscoach, dat betekent dat ik mij als vakspecialist committeer aan de Internationale Ethische Code en investeer in de verdere professionalisering van het coachvak. Ik ben te vinden via www.nobco.nl onder mijn meisjesnaam Willemien van den Beld.

Mijn missie en visie

Vanuit de drie kernwaarden authenciteit, energiek en creativiteit begeleid ik mensen hun coachvraag met zichzelf te verbinden, hun bewustwording te vergroten en hun eigen identiteit verder te ontwikkelen.

Mijn motto

Als je wilt veranderen, dan kun je dat! Daar geloof ik echt in.

Mijn motto is daarom: "Kies om anders te willen"

Kennismaken

Wil jij graag iets veranderen, maar weet je niet precies wat of hoe? Dan maak ik graag kennis met je! Maak een afspraak via mijn contactpagina, dan onderzoeken we samen wat jouw coachvraag is en welke stappen er nodig zijn om je doel te bereiken.