WILLEMIEN POPPE

 

Ik ben een gedreven, resultaatgerichte, intuïtieve en zorgzame coach gespecialiseerd in persoonlijke- en teamontwikkeling. Met mijn man en mijn drie kinderen woon ik in Wijthmen. Vanuit mijn coachingspraktijk, vlak achter de Wijthmenerplas, help ik jou om jouw hart en hoofd met elkaar te verbinden. Op deze prachtige plek doe jij nieuwe inzichten op en ontsnap je tegelijkertijd aan de hectiek van alledag.

Coachen in de praktijk van de natuur

De coachingsgesprekken vinden vooral buiten plaats, rondom mijn praktijk. Jij bepaalt waar jij je het beste bij voelt: een gesprek al wandelend door het bos, langs de Wijthmenerplas, op een plek op ons erf "de Poppenbeld", of met een warme kop koffie of thee aan de tafel in mijn praktijkruimte.

Gepersonaliseerde werkvormen

Natuur- en wandelcoaching is de werkvorm die ik tijdens mijn sessies veel gebruik. Deze wandelingen, en de beelden vanuit de natuur, leveren altijd bijzondere nieuwe inzichten op. Welke werkvorm ik bij jou toepas, kan elke sessie anders zijn. Omdat jouw behoefte verandert, kijk ik per sessie wat jij op dat moment nodig hebt. En kies ik werkvormen die daarbij passen. In al mijn werkvormen staan doen en ervaren centraal. Heb je zelf een werkvorm in gedachten? Super! Ik ben altijd in voor nieuwe dingen.

Kan ik je helpen?

Ik begeleid jongeren (vanaf 16 jaar), volwassenen en teams, die vastlopen in vraagstukken over persoonlijk leiderschap, gezond gewicht, teamontwikkeling, re-integratie, loopbaan- en talentontwikkeling.

Haal het beste uit jezelf

Ik help je om jouw persoonlijk leiderschap te vergroten. Zodat jij weer doet waar jij goed in bent én je weer in verbinding bent. Met jezelf, je collega's, partners, kinderen en/of andere relaties die aandacht nodig hebben.

'Hoe doe ik dat?', hoor ik je denken. Door te kiezen om anders te willen. Anders te doen. Niet meer piekeren of malen. Of to-do-lijstjes maken, die nooit afkomen. En de beren die op de weg staan? Die ga je verjagen. Let maar op.

In jouw eigen tempo

Samen verzinnen we een nieuwe aanpak, die jij stap voor stap uitprobeert. Ik vertel je niet hoe je het moet aanpakken. Dat ontdek je zelf. Je leert hoe je jouw vragen en behoeften omzet in gedrag. Je zult zien dat je in jouw eigen tempo groeit. En je ontdekt hoe je jouw talenten volop inzet.

NOBCO-beroepscoach

Ik ben een NOBCO-beroepscoach, dat betekent dat ik als vakspecialist committeer aan de Internationale Ethische Code en investeer in de verdere professionalisering van het coachvak. Ik ben te vinden via  www.nobco.nl onder mijn meisjesnaam Willemien van den Beld.

Mijn visie

Ik help mensen om hun coachvraag met zichzelf te verbinden, hun bewustwording te vergroten en hun eigen identiteit verder te ontwikkelen. Dit doe ik vanuit mijn vier kernwaarden: authenticiteit, natuur, verbinding en creativiteit.

Mijn motto

Als je wilt veranderen, dan kun je dat! Het is misschien niet makkelijk, maar het kan. Daar geloof ik echt in. Mijn motto is daarom: "Kies om anders te willen"

Kennismaken

Wil graag iets veranderen, of een ander resultaat behalen? Maar weet je niet precies wat of hoe? Dan maak ik graag kennis met je! Maak een afspraak via mijn contactpagina, dan onderzoeken we samen wat jouw coachvraag is en welke stappen er nodig zijn om je doel te bereiken.