WILLEMIEN POPPE

 

Als coach en begeleider vind ik het belangrijk dat mensen zich veilig voelen bij mij.
Op een professionele, flexibele maar niet formele manier sta ik open voor mijn cliënten omdat ik plezier en voldoening haal uit mijn werk. Mensen begeleiden zonder oordeel. Dat is mijn passie.                                                                           

Met mijn man en mijn drie kinderen woon ik in Wijthmen. Vanuit mijn coachingspraktijk, vlak achter de Wijthmenerplas, help ik jou om jouw hart en hoofd met elkaar te verbinden. Op deze prachtige plek, midden in de natuur, ontsnap je aan de hectiek van alledag.

Coachen in de praktijk van de natuur

De coachinggesprekken vinden vooral buiten plaats, rondom mijn praktijk. Jij bepaalt waar jij je het beste bij voelt: een gesprek al wandelend door het bos, langs de Wijthmenerplas, op een bank op ons erf "de Poppenbeld", met een warme kop koffie of thee aan tafel, of bijvoorbeeld  tijdens een voetmassage in mijn praktijkruimte.

Gepersonaliseerde Werkvormen

Natuur- en wandelcoaching is een werkvorm die ik tijdens mijn sessies veel gebruik. De natuur heeft een helend effect op mensen en geeft rust. Deze wandelingen leveren altijd bijzondere nieuwe inzichten en bewegingen op.   

Welke werkvorm ik bij jou toepas, kan elke sessie anders zijn. Ik kijk per sessie wat jij nodig hebt en kies ik werkvormen die daarbij passen. In al mijn werkvormen staan ​​doen en ervaren centraal. Heb je zelf een werkvorm in gedachten? Super! Ik ben altijd in voor nieuwe dingen.

Kan ik je helpen?

Ik begeleid (vanaf 16 jaar), volwassenen en teams, die vastlopen met vragen rondom  persoonlijk leiderschap, gezond gewicht, teamontwikkeling, re-integratie, loopbaan- en talentontwikkeling.

Aanpak

Ik help je om jouw resultaten te behalen door je persoonlijk leiderschap te vergroten. Dat jij doet waar jij goed bent én je weer in verbinding bent, met jezelf, je collega's, partners, kinderen en/of andere relaties die aandacht nodig hebben.       

Ik zeg altijd oprecht wat ik denk en voel, zonder iemand te kwetsen. Bij mij is het ‘what you see is what you get’.
Ik ben integer, openhartig en puur in mijn emoties en mijn ‘zijn’. Daarom lukt het mij bijna altijd om zelfs bij het meest lastige gedrag, een ingang te vinden en het om te buigen naar iets positiefs.

Doordat ik open ben in de verhalen die ik vertel, nodig ik mensen uit ook open te mogen zijn naar mij toe, zonder dat het gesprek erg beladen voelt. Ik sta naast jou om te luisteren, begeleiden, ondersteunen en met jou samen te werken.  

Vanuit mijn gevoel, voel ik haarfijn aan hoe ik jou het beste kan ondersteunen, geen mens is namelijk hetzelfde. Door mijn opleidingen, daadkracht en creativiteit lukt mij dit ook.

Dit breng ik dan ook graag over op anderen. De beren die soms op je weg staan, ga je verjagen, eromheen of zelfs aaien. Let maar op!  Als je wilt veranderen, dan kun je dat! Het is misschien niet makkelijk, maar het kan. Daar geloof ik echt in. Mijn motto is daarom: "Kies om anders te willen".                                                                                                                                                                       

In jouw eigen tempo

Samen bedenken we een nieuwe aanpak, die jij stap voor stap uitprobeert. Ik vertel je niet hoe je het moet aanpakken. Dat ontdek je zelf waarbij ik je spiegel in je gedrag. Je zult zien dat je in jouw eigen tempo groeit. 

NOBCO-beroepscoach

Ik ben een NOBCO-beroepscoach, dat betekent dat ik als vakspecialist committeer aan de Internationale Ethische Code en investeer in de verdere professionalisering van het coachvak. Ik ben te vinden via  www.nobco.nl onder mijn meisjesnaam Willemien van den Beld.

Mijn visie

Ik help mensen om hun coachvraag met zichzelf te verbinden, hun identiteit te vergroten en hun eigen identiteit verder te ontwikkelen. Dit doe ik vanuit mijn vier kernwaarden: authenticiteit, natuur, verbinding en creativiteit.

Kennismaken

Ben jij nieuwsgierig naar mij en mijn manier van werken? Durf jij een eerste blik te werpen in mijn confronterende spiegel om tot bloei te komen? Dan maak ik graag kennis met je! Maak een vrijblijvende afspraak via mijn contactpagina.