“Willemien heeft me alle hoeken van de kamer laten zien. Op verschillende manieren is ze met mij het gesprek aan gegaan om mij in te laten zien waar het probleem zat. Ze heeft me geleerd om naar mijn gevoel te luisteren en hiermee om te gaan.”

Huishoudelijke medewerker IJsselheem

“Willemien heeft mij super goed begeleid en ging altijd terug naar wat ik voel en wil. Ik heb nu veel minder stress en zodra ik dit weer krijg weet ik hoe ik hiermee om moet gaan. Hierdoor kan ik meer genieten van de dingen die ik doe en bereikt heb.”

Student Christelijke Hogeschool Windesheim

“Ik wilde mijn positieve gevoel en zelfvertrouwen op de werkvloer terugkrijgen. Willemien hield mij een spiegel voor en liet mij zien wie ik ben en wat ik kan. Het onzekere gevoel is hierdoor vermindert en ik heb rust in mijn hoofd.”

Verzorgende IJsselheem

“Dankzij de coachingsgesprekken heb ik weer de regie over mijn eigen leven. Ik kan beter voor mezelf opkomen en mijn grenzen aangeven. En al mijn keuzes, of die nou goed of fout zijn, maak ik zelf!”

Student Christelijke Hogeschool Windesheim

“Ik heb door de coachingsgesprekken met Willemien meer zelfvertrouwen gekregen. Met de handvatten die ik gekregen heb, ga ik bepaalde dingen aan die ik voorheen uit de weg ging.”

Verzorgende IJsselheem

“Ik ben heel blij dat ik het coachproject met Willemien mee mocht maken. Ik ben nu minder onzeker en kan beter met kritiek omgaan. Een mindere dag op het werk is niet erg. Daar laat ik mij niet meer door ontmoedigen.”

Medewerker Driezorg

“Willemien is open minded en een luisterend oor. Ze kan goed confronteren, is intuïtief zeer sterk en kan mijn verhaal in 1 of 2 kernzinnen samenvatten. Dankzij haar coaching kan ik onverwachte situaties nu beter hanteren.”

Medewerker facilitaire dienst IJsselheem

NEEM CONTACT OP

Bel of stuur een e-mail voor meer informatie of als je vragen hebt.

phoneBEL emailMAIL