“Weer trots op uzelf!”

Coaching

‘Je stelt de vraag achter de vraag’ dat is vaak wat ik terugkrijg van mijn cliënten.

Waar zit u mee?

Dit is al een hele stap dat u erkent er niet alleen uit te komen en hulp nodig heeft. Misschien kunt u moeilijk onder woorden brengen wat er nu aan de hand is. Het kan zijn dat u:

  • niet lekker in uw vel zit
  • geen voldoening haalt uit het werk
  • nachten wakker ligt
  • de balans tussen werk en privé niet kunt vinden
  • eenzaamheid ervaart
  • het gewoon niet weet en u machteloos voelt.

Daarvoor ben ik coach geworden, om mensen die in deze  situatie zitten te kunnen helpen. Ik ga de zoektocht met u aan om stappen te zetten naar ons uiteindelijke doel: Weer trots zijn op u zelf, zodat u weer verder kunt.

Hoe bereiken we dit?

Terug naar de kern van uw probleem: de vraag achter de vraag. Ik ga met u aan de slag om duidelijkheid te scheppen, over wat u precies doet en welke valkuilen er zijn. Als coach gebruik ik verschillende manieren om tot de kern van uw hulpvraag te komen. Zo werk ik onder andere met coachkaarten, ben ik wandelcoach en geef af en toe een voetmassage.

Wilt u meer weten over mijn manier van werken, lees dan ook het stappenplan.

Mensen in hun kracht zetten.

Als u altijd blijft doen wat u deed,
verandert er niets

coachingskaarten

Veel mensen leven niet meer vanuit hun hart, maar volledig vanuit het hoofd. Daarom kies ik er soms voor om u uit uw comfortzone van denken en handelen te halen. Dit leidt vaak tot hele mooie nieuwe inzichten. Alles met het doel om dichter bij uzelf te komen. U krijgt duidelijkheid over wat u precies doet en handvatten om uzelf te ontwikkelen naar de persoon die u graag wilt zijn.

Neem contact met mij op als u meer wilt weten over mijn diensten. Bel met 06 – 303 22 967 of mail naar info@poppecoaching.nl

Willemien Poppe

Vrijblijvende intake

Om coaching goed te kunnen uitvoeren is vertrouwen nodig, tussen u en mij. Bel of mail mij voor een afspraak. De vrijblijvende intake duurt 45 minuten. Hierna bepalen we of we met elkaar gaan samenwerken. Voelt het voor u en mij goed, dan starten we samen het coachingtraject. Denken we allebei, nee “de klik” is er niet, dan is dat eerlijk en duidelijk en nemen we afscheid.

Kosten

Een coachsessie duurt gemiddeld 1 uur en vindt plaats in mijn praktijk in Wijthmen. Mijn tarief is € 65 per uur.

NOBCO-beroepscoach

Als NOBCO-beroepscoach volg ik de Internationale Ethische Code. Daarmee kunt u ervan op aan dat ik goed opgeleid ben en  up-to-date blijf in mijn beroep. Meer hierover kunt u vinden op www.nobco.nl en u kunt mij vinden onder Willemien van den Beld.

"Willemien heeft mij super goed begeleid en ging altijd terug naar wat ik voel en wil. Ik heb nu veel minder stress en zodra ik dit weer krijg weet ik hoe ik hiermee om moet gaan. Hierdoor kan ik meer genieten van de dingen die ik doe en bereikt heb."

Student Christelijke Hogeschool Windesheim

De praktijk

De praktijk van Poppe Coaching & Mentorschap staat op een prachtige plek kort bij de Wijthmenerplas. Een fijne plek waar ik mensen kan ontvangen in mijn tuinkamer met uitzicht op natuur en dieren. Neem plaats aan de koffietafel of ik laat u op de behandelbank liggen. Als het even kan neem ik u mee de natuur in voor een wandeling, makkelijk draagbare kleding en schoeisel zijn dan wel aan te raden.